VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Fajnpark Chlumec nad Cidlinou

Srpen 2018

Den plný „fajn“ atrakcí a vyřádění.

Cena:

Celodenní vstupné rodinné 920Kč

Jeden z prázdninových týdnů pravidelně tráví děti s babičkou a dědou na chalupě u Jičína. A protože i s námi s bráchou jezdili naši na různé výlety, dopřávají bohatý program i vnoučatům. Největší „bombou“ letošních výletů se stal podle kluků jednoznačně Fajnpark. Na první pohled areál vypadal dost malý, ale když se přejde kousek dál, tak je vidět, že park pokračuje a malý rozhodně není. Naplánování výletu vyšlo zrovna na nejteplejší den v roce, což sice vypadá nerozumně, ale nakonec se to ukázalo být jako super volba. Díky horkému počasí bylo v parku jen málo lidí, a tak kluci mohli do sytosti  řádit, na čem chtěli a nemuseli čekat v dlouhých frontách. Pro hlídající rodiče či prarodiče je tu dostatek laviček ve stínu, kde se dá spočinout a „dozorovat“ zpovzdálí.

K obědu volili langoše (á 57 Kč) a na pití se osvědčila dobře chlazená malinovka (malá 20 Kč, velká 30 Kč) a klukům neustálé doplňování vody do lahviček. Je tu i restaurace s klasickými jídly.

Některé atrakce byly věkově omezené – třeba safari autíčka mohly řídit až děti od 8 let, takže Luki řídil a Kuba mohl být jen jako spolujezdec. Tuto atrakci si hodně užívali tatínkové menších dětí, kteří s radostí zaujali místo řidiče.

Dospělí se mohli zapojit třeba i na atrakci  „narážecích autíček“ nebo se s dětmi svézt vláčkem. Byl tam i dinopark s hýbajícími se dinosaury, skákací hrady, různé druhy běhacích pásů, kde se opět mohli vyřádit i rodiče.

Skákací hrad moje děti moc nenadchnul – prý to byla nuda a raději přešly na jiné atrakce. Úplně nejvíc času strávily na bagřících a pak autíčkách. Lukimu se líbil i „zorbink v podobě válce“, ve kterém 3x přeběhl danou trasu. Sice udělal dva kotrmelce, ale stejně to prý bylo super.

Kluci odcházeli nadšení a krásně vyřádění a určitě by se sem někdy chtěli vrátit!

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!