VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Koupaliště Biotop Radotín

Srpen 2017

Příjemné přírodní koupaliště se zábavou pro děti, pohodová cena.

Cena:

odpolední cena 170Kč (1 dospělý, 1 školák, 1 předškolák)

Poslední srpnová sobota slibovala příjemné koupací teploty a děti chtěly vyrazit někam, kde si můžou zaplavat a zařádit. Podle zpráv hygienické stanice jsem zjišťovala, kam nedaleko bychom mohli vyrazit. Díky ní jsem objevila Biotop Radotín, který do té doby byl pro nás neznámý.

Cedule hlásila, že parkoviště přímo u koupaliště je plné a odkazovala nás na vzdálenější možnosti parkování, ale při prokroužení okolních uliček se dalo najít místo na zaparkování poblíž.

Chlapík prodávající vstupenky byl milý a doporučil nejvýhodnější cenu za naši skvadru. Místo jsme si našli u brouzdaliště a skluzavky. Jednak jsme měli i z vody výhled na naši deku, a pak podle skluzavky kluci vždy pohodlně našli, kde máme věci.

Pro dospělé a plavce je k dispozici celkem slušná plocha, kde se dá plavat a také velké skákací molo. Pro děti pak brouzdaliště se skluzavkou, vodní houbou a rozstřikovačem vody.  Hodně dětí, včetně našich, si vyhrálo i u kamínkového přítoku z čistícího jezírka, kde kamínky různě přeskupovaly a stavěly z nich hráze a vodní cestičky.

Koupaliště je dobře vybaveno, k půjčení mají i slunečníky se stojany, je tu zázemí pro nejmenší v podobě kryté dřevěné stavby s přebalovákem a mikrovlnkou, v jiné dřevěné otevřené stavbě je knihovnička i s místem pro deky. V zadní části u čistícího jezírka byly kachny a ovce s beranem.

Z dvou nabídek občerstvení jsme vyzkoušeli trdlo se zmrzlinou za 80Kč a bylo moc dobré.

Jen toi toi u plotu nemohu doporučit a příště bych určitě využila záchodků hned u vstupu, kterých jsem si všimla až při odchodu:(

Celkový dojem je jednoznačně pozitivní a až bude hezky, tak sem určitě zas rádi zavítáme. A doufám, že příště už i s Láďou, který pilně doma programoval celoroční hru.

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!