VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Pohledy pro děti

Červenec 2018

Prázdninové pohledy ke stažení zdarma

Cena:

Odkaz: 

Tenhle příspěvek vznikl úplně spontánně. Chtěla jsem poslat svému staršímu synovi pohled na tábor, ale v trafice mi předložili tři kusy pohledů, co jim tam zbyly z let dávno minulých . Všechny příšerné. Prý ostatní už vyprodali začátkem prázdnin.

Tak pokud se vám stalo něco podobného a nebo jen chcete svému dítku zpříjemnit prázdninový pobyt na táboře nebo u babičky originálním pohledem, který v trafice ani papírnictví k dostání není, stáhněte si jej na konci příspěvku.

Prázdniny jsou úžasné v tom, že si děti mohou užívat her a dobrodružství. Pokud jim chcete trochu toho dobrodružství, fantazie a zábavy dopřát i po prázdninách, přihlašte je do Celoroční hry s myšákem Bédou kolem světa.

V Celoroční hře, na základě dobrodružného příběhu, navštíví 40 zemí, o kterých se dozvědí něco zajímavého a budou plnit různé aktivity spojené s právě navštívenou zemí a související s příběhem. V Egyptě budou sestavovat vodní hodiny, ve Španělsku luštit šifru, v Indonésii vyrábět stínové loutky, v Mexiku hrát aztécké člověče nezlob se a spousty dalšího.

A pokud jim chcete zpestřit nějakou hrou ještě tyto prázdniny, v tomto článku se dozvíte, jakou hru vybrat. Bude to Faraonova hledačka pokladů, Agentská únikovka na doma nebo třeba některá z týdenních her?

A abych nezapomněla, pohledy jsou ke stažení zdarma TU.

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!