VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Rozvrh hodin

Srpen 2018

Na rozvrh hodin se budou školáčci dívat celý následující rok, tak ať je co nejpřehlednější a třeba je i trošku pobaví.

Cena:

Odkaz: 

Je to tu zas - nový školní rok. Pomůcky už máme skoro nachystané, a tak přišla řada i na nový rozvrh hodin. Ty klasické nám nevyhovují, protože nemají přehledné místo na vepsání kroužků. A tak už třetí rok vytvářím pro děti vlastní.

Letos už budou školáci oba a nemohli se shodnout, který z vytvořených návrhů se jim líbí víc. Takže má každý svůj – mladší se žirafou a starší s ufonkem. Tak i vy tu máte k dispozici dvě varianty, ať si děti vyberou. Jako vždy jsou rozvrhy ve velikostech A4, A5 a do penálu a ke stažení ZDARMA tady.

A protože je škoda po hravých prázdninách spadnout do školního stereotypu, připravila jsem novinku v podobě další hledačky pokladů s názvem Záchrana druida Áeda. Tentokrát jsem si na pomoc vzala období Keltů a děti budou mít k dispozici 11 tajemných zpráv od druida Áeda i s úkoly, kde se dozvědí i některá fakta z této doby. Nechybí tajenky, šifra, doplňkové materiály, pozvánka i amulety a pamětní list, takže můžete hledačku použít i jako variantu narozeninové oslavy.

A tak spolu „Vraťmeděti do hry“ 

Pohodový návrat do školních lavic a krásné hravé dny!

 

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!