VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Rozvrh hodin s místem na kroužky

Září 2018

Ať jim ten školní rok hezky začne (a taky dobře skončí)

Cena:

Odkaz: 

V sobotu jsem vymyla svému třeťákovi tašku, (zapomenutou svačinu jsem naštěstí odchytla už začátkem prázdnin), „jeté“ pomůcky z loňska už máme obnovené a tak teď už zbývá jen mu dát velkou pusu a vyslat do dalšího roku vzdělávacího procesu a doufat, že bude minimálně stejně fajn. A abych mu školu zpříjemnila, připravila jsem zas rozvrh hodin, kam si může přehledně vepsat i kroužky a sám se dobře orientovat.

A protože se vám loňský rozvrh líbil, dávám ho k dispozici zas, jen trošku vylepšený o obrázky z Cesty kolem světa od úžasné kreslířky Marušky.

Kdo mají rádi rychlé a stručné informace, tak shrnuji, že Cesta kolem světa je celoroční hra, která dětem od 6 do 10 let nabídne po dobu 40 týdnů více než 130 "off-line" her a aktivit spojených dobrodružným příběhem. 

A kam že se to myšák Béda vydává? Cože, vy jste to ještě neslyšeli? Zlý cirkusák mu ukradl kamarádku Stáňu a on se ji vydal hledat. Tuší, že to bude dlouhé putování a tak už si nachystal svůj myší pas.

Pošlete svého školáka s ním ať může zažívat prázdninová dobrodružství i přes školní rok.

Procestují spolu s myšákem Bédou během školního roku 40 zemí, o každé se dozví něco zajímavého a v každé je čekají nejméně tři různé hry a aktivity. Po jejich splnění se dostanou do další země, do cestovního pasu jim přibude nové razítko a v cestovním deníku budou mít zaznamenané splněné úkoly. Celé putování je spojeno dobrodružným příběhem, který  je napínavý a děti motivuje k aktivitám a hrám.

Je to takový„kroužek“ na doma, kdy po návratu z práce nemusíte děti vozit na další kroužek a máte chvilku pro sebe. (No dobře, reálněji pro vyřešení nejnutnějších věcí v domácnosti.)

Váš malý cestovatel si zatím hraje, dozvídá se zajímavosti o zemích a procvičí si hrubou i jemnou motoriku. Zadání se dozvídá každý týden prostřednictvím tabletu či počítače, hry a aktivity však plní v reálném světě. 

V Egyptě bude sestavovat vodní hodiny, ve Španělsku luštit šifru, v Indonésii vyrábět stínové loutky, v Mexiku hrát aztécké Člověče nezlob se a spousty dalšího.

Vyzkoušet můžete 2 etapy zdarma. Více se dozvíte na stránce Celoroční hra

 A abych to nezapovídala, rozvrhy jsou ke stažení tady:

Rozvrh A4

Rozvrh do penálu a A5

Krásný a hravý školní rok přejeme

Jana a Béda

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!