VDH - Vraťme Děti do HRY Logo

Týdenní plánovací kalendář

Září 2018

Přehledný týdenní kalendář, kde vidíte plánované aktivity všech členů rodiny

Cena:

Odkaz: 

Zvlášť na začátku školního roku je třeba dobře organizovat čas a zajet nový řád, aby všechno klapalo. A s myšákem Bédou vám chceme pomoci zorganizovat si dobře povinnosti i zábavu, aby byla větší šance, že vám zbyde i čas na hraní :)

Kalendář je týdenní, protože většina školních i jiných akcí se točí v týdenním cyklu. Stačí si tedy napsat pravidelné akce (kroužky, tréninky, odpolední vyučování,...) jen jednou a pak už jen přepisovat mimořádné události (jako třeba pokec s kamarádkou nebo návštěvu).  

Když si kalendář zalaminujete a píšete mimořádné akce smazávacími fixami, máte vystaráno nejméně na půl roku, než se s novým pololetím všechno změní.

A jestli sháníte pro své dítko nějakou lepší zábavu, než aby koukalo na televizi nebo sjíždělo nové příspěvky youtuberů, přihlaste ho na celoroční hru Cesta kolem světa.

Umožníte mu tak zažívat prázdninová dobrodružství i během školního roku, vyzkoušet si hromadu nových her i pokusů, tvořit zajímavé projekty a dozvědět se plno užitečných informací.

V Egyptě bude vyrábět vodní hodiny, ve Španělsku luštit šifru, v Indonésii tvořit stínové loutky, v Mexiku hrát aztécké Člověče nezlob se a spoustu dalšího.

Cesta kolem světa je celoroční hra, která dětem od 6 do 10 let nabídne po dobu 40 týdnů minimálně 130 "off-line" her a aktivit spojených dobrodružným příběhem. Příběh a zadání ke hrám se děti dozvídají přostřednictvím počítače či tabletu, hry a aktivity plní v reálném světě.

Je to takový “kroužek” na doma, kdy si děti budou hrát, tvořit, hýbat se, procvičí jemnou i hrubou motoriku a něco nového se dozví a zažijí. A vy tak získáte chvilku času pro sebe a dobrý pocit z jejich hezkého hraní a objevování světa.

Přečtěte si více o celoroční hře s příběhem a vyzkoušejte dvě etapy zdarma.

A nezapomeňte si rozplánovat čas, ať vám to v tom novém školním roce hezky šlape, třeba i díky rodinnému kalendáři.

Týdenní rodinný kalendář ke stažení.

Pohodové pololetí bez stresů!

Jana a myšák Béda

 

Líbilo se vám? Sdílejte stránky myšáka Bédy :-)

Líbí se vám článek? Sdílejte stránku na Facebooku. Díky!

Líbí se vám projekt Vraťme děti do HRY?  Dejte Like jeho Facebookové stránce a vraťme děti do hry spolu!